Haar en make-up voor de bruid.

Je bent druk bezig met de voorbereiding van je bruiloft. Je wilt dat alles tot in de puntjes is geregeld, dat alles klopt tot in detail. Dan is het fijn te weten dat Juul je haar én je make-up verzorgt. Dat maakt dat je een stuk rustiger en meer ontspannen aan jouw grote dag begint.

Eerder hebben we samen al precies uitgezocht en uitgeprobeerd wat jij wilt en wat het beste bij jou past. Welke producten en technieken, welke tinten, welke stijl … Hoe we samen jouw mooiste zelf onthult. Per slot van rekening is dit jouw dag!

Haar en make-up voor de bruid.

Alles perfect geregeld

1

Na een eerste mailtje of telefoontje ontvang je een duidelijke offerte en wordt een afspraak gemaakt voor een proefsessie, een week of vier voor de huwelijksdag.

2

Voor de proefsessie kom je naar de salon - samen met je moeder, je dochter of je beste vriendin – waar we alle tijd nemen om je wensen te bespreken en verschillende looks uit te proberen. Verschillende stijlen en tinten die de nadruk leggen op je mooiste kwaliteiten en andere punten misschien wat verzachten. Passend bij de vorm van je gezicht, bij je huid, bij je figuur … Bij jouw natuurlijke uitstraling. Én bij the dress uiteraard. Niets leukers en spannenders dan de beauty die al in je zit, te onthullen!

3

Op de grote dag zelf komt Juul naar je toe, waar dan ook in Nederland. Ruim op tijd en ze blijft net zo lang tot je er op je allermooist uitziet! Wil je dat ze een deel van de dag aanwezig is om eventueel je haar en make-up bij te werken? Doet ze graag voor je, dus vraag naar de mogelijkheden.

Zo ontspannen!

Ze is deskundig, reageert snel, denkt met je mee, gebruikt producten van topkwaliteit … Jazeker, ik kan Julia aan iedere bruid aanbevelen! Alleen al de proefsessie voor make-up en kapsel  … zo ontspannen! Julia neemt echt de tijd voor je, laat verschillende mogelijkheden zien en kijkt welke kleuren het beste bij jouw huid passen. Op de grote dag zelf was Julia ruim op tijd. Heel relaxed. Ze kletste gezellig waardoor ik zelf ook wat meer ontspande. En zelfs met de fotograaf dacht ze mee, voor de prachtigste plaatjes. Dankzij jou zag ik er perfect en stralend uit op mijn trouwdag, Julia. Super bedankt! 

Nienke

Perfectionistisch maar ook gezellig!

Op je trouwdag wil je op je allermooist stralen. Iedereen kijkt naar jou en dan wil je je juist jezelf voelen. Een vriendin tipte me en verzekerde me dat Juul echt heel erg goed is, zowel qua haar als qua make-up. Klopt helemaal; ik voelde me prachtig op onze perfecte dag! Julia is perfectionistisch en kritisch, maar tegelijk heel gezellig. Dat is voor mij de ideale combinatie. Ik ben ook overladen met complimenten, op de dag zelf en nog maanden daarna. Je bent een topper Juul. Ontzettend bedankt! 

Denise

Precies wat ik wilde!

Ik was best nerveus bij de proefsessie, want ik wilde er nu eenmaal perfect uitzien. Maar Julia liet me al heel snel om mijn gemak voelen en maakte precies het kapsel dat ik wilde. En ook de make-up, in één keer goed. Op de ochtend van onze trouwdag kletste ze gezellig mee en ze paste meteen goed in het gezelschap. Een absolute aanrader! Julia, mede dankzij jou heb ik de hele dag lopen stralen; ik kreeg van iedereen complimentjes over mijn haren en make-up. Onwijs bedankt!

Robin & Demi Galle